top of page
Soma Helseklinikk logo
Behandling hos naprapat ved Soma Helseklinikk
Naprapati er en helhetlig tilnærming til behandling av smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. På Soma Helseklinikk tilbyr våre erfarne naprapater individuelt tilpassede behandlinger som bygger på ortopedisk medisin og omfattende kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon.

TJENESTER

NAPRAPAT

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon.

Naprapatene gir manuell behandling av muskel- og leddplager, både akutt, kronisk, forebyggende og rehabiliterende. Pasientens historie, undersøkelser og tester danner grunnlaget for den individuelle behandlingen. Det legges stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker. Behandlingen retter seg i første omgang inn mot å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Alle behandlingsformene er basert på anerkjente behandlingsmetoder.

Våre naprapater er registrerte medlemmer av Norges Naprapatforbund.

TJENESTER

Behandling

Behandling med naprapat ved Soma Helseklinikk

Svimmelhet, hodepine og migrene

Tennisalbue/musearm, golfalbue

Muskelspenninger- og strekk

Akillesseneproblem og overtråkk

Kneproblemer og leddbåndsskader

Graviditetsplager

TJENESTER

VI KAN HJELPE DEG MED

Les våre siste nyheter

bottom of page