top of page
Soma Helseklinikk logo
Soma Helseklinikk nyheter

NYHETER

Hva gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut har som mål å utvikle, gjenopprette eller vedlikeholde din funksjon gjennom grundig undersøkelse og faglig vurdering. Ved å sette konkrete behandlingsmål tilpasses behandlingen til dine individuelle behov, slik at du kan få best mulige forutsetninger i din egen hverdag. Gjennom fysioterapi får du hjelp til å takle smerte og begrensninger som kan oppstå på grunn av skader, sykdommer eller livsstilsfaktorer.


En fysioterapeut er en helsepersonell som kan jobbe med et bredt spekter av problemstillinger relatert til muskler, ledd og nervesystem.Våre erfarne fysioterapeuter behandler både akutte og langvarige plager. Uansett om du lider av rygg- eller nakkesmerter, idrettsskader, leddgikt, nevrologiske lidelser eller postoperative utfordringer, så kan fysioterapi hjelpe deg. Vi tilbyr skreddersydde behandlinger som fokuserer på å forbedre utholdenhet, styrke, motorikk og koordinasjon, slik at du kan oppnå bedre funksjon og velvære.


Behandling hos fysioterapeut på Soma Helseklinikk

Når du besøker Soma Helseklinikk for fysioterapi, vil du først få en grundig vurdering av din tilstand. Fysioterapeuten vil ta hensyn til dine symptomer, medisinske historie og funksjonelle begrensninger. Basert på denne informasjonen, vil fysioterapeuten utarbeide en skreddersydd behandlingsplan som er tilpasset dine behov og mål.


Fysioterapien vil omfatte en rekke terapeutiske tilnærminger, inkludert øvelser, manuell terapi, tøyninger, massasje og spesifikke behandlingsmetoder. Målet er å redusere smerte, forbedre funksjon og øke din generelle livskvalitet. Gjennom hele behandlingsprosessen vil fysioterapeuten følge opp med deg for å sikre fremgang og justere behandlingen etter behov.


Fysioterapi er en skreddersydd behandlingsform som tar sikte på å forbedre funksjon og velvære gjennom undersøkelse og faglig vurdering. Våre erfarne fysioterapeuter ved Soma Helseklinikk tilbyr profesjonell hjelp til å behandle skader og sykdommer som kan påvirke din funksjon og livskvalitet.


Vi er registrerte medlemmer hos Norsk Fysioterapeutforbund, slik at du kan føle deg trygg på at du får kvalifisert behandling hos oss.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page