Fire av terapeutene ved Soma Helseklinikk
Soma Helseklinikk sitt team
Bestill time her

Om oss

Soma Helseklinikk er en tverrfaglig klinikk som tilbyr manuell behandling, samtaleterapi og trening. Klinikken består i dag av tre naprapater, en fysioterapeut, en massør, en samtaleterapeut og personlige trenere. Klinikken er lokalisert i smørøyet av Oslo, med lett tilgang både fra Stortinget, Nationaltheateret og Sankt Hanshaugen. 

Hos Soma er vi opptatte av deg som pasient, og for å imøtekomme deg og dine behov. Vårt tverrfaglig samarbeid er der for deg, slik at du som pasient kan få så bred faglig hjelp som mulig. Ved å samarbeide på tvers av yrkesgruppene, ser vi at vi får hjulpet pasientene på flere plan – både fysisk og psykisk – noe kan komme mange til gode. 

Soma Helseklinikk har et samarbeid med flere bedrifter og organisasjoner, der terapeutene drar ut til bedriften eller de ansatte kommer til oss. Ved Soma Helseklinikk engasjerer vi oss for idretten. I januar 2023 inngikk vi en sponsoravtale med Lambertseter Svømmeklubb, der utøverne får prioritert behandling hos oss. Vi har tidligere vært å finne på flere idrettsarrangementer, som Oslos Bratteste og Nøklevann Rundt.

Vår historie

Soma Helseklinikk så dagens lys for første gang som Soma Naprapatklinikk i januar 2020. Naprapatklinikken startet med to ivrige naprapater som ønsket å sette sine ambisjoner og drømmer ut i verden. Den gangen i et lite rom på 9 kvm ved Kvadraturen. Lite visste de at kun 6 uker senere skulle landet, og spesielt hovedstaden, stenges ned i større deler av to år som følge av koronapandemien. Med pågangsmot og hardt arbeid holdt klinikken seg gående. Allerede høsten 2020 var rommet blitt for lite for både dem og målene deres. Det ble en utvidelse til 27 kvm med treningsmuligheter i samme lokale. Da to terapeuter ble til tre, ble et rom for lite og logistikken for mye.

Drømmen om å ekspandere ble raskt en realitet. Soma Naprapatklinikk ble til Soma Helseklinikk. Klinikken kunne åpne dørene sine i Keysers gate 5 i april 2022. Siden da har flere terapeuter kommet til og et tverrfaglig team har vokst frem.

Soma Helseklinikk er en del av Soma Naprapatklinikk AS.

Våre medarbeidere

Naprapat Luna
Luna Naprapat/PT
Korsrygg, skulder, gravide.
Naprapat Ingvild
IngvildNaprapat/PT
Kjeve, skulder, løperelaterte skader, gravide.
Naprapat June
June HelenNaprapat/PT
Gravide og barn, nakke og skuldre, hodepine.
Massør Zoran
ZoranMassør
Velvære og idrettsmassasje.
Samtaleterapeut Ben
BenSamtaleterapeut
Stress, uro, nedstemthet, spenninger, negative tanker, vanskelige relasjoner, selvutvikling, mindfulness. m.m.
Fysioterapeut Kenneth
KennethFysioterapeut, Mastergrad i idrettsvitenskap, PT
Kne, skulder og nakkeproblematikk, og motorikk.