Behandling av nakke

VÅRE NAPRAPATER

Naprapat Luna
Luna Søgaard
En av to eiere av Soma Helseklinikk. Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. Luna har tilleggsutdannelse i dry needling, manuell og medisinsk behandling under og etter graviditet og er personlig trener.
Hun er tidligere toppsvømmer på nasjonalt nivå og fortsatt aktiv i svømmemiljøet som trener og leder. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har spesielt kunnskap innenfor korsryggs problematikk.
Naprapat Ingvild
Ingvild Hartmann-Lörscher
En av eierne av Soma Helseklinikk. Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. Ingvild har tilleggsutdannelse som personlig trener, i dry needling, skulderdiagnostikk, løpeteknikk og rehabilitering, trening og behandling under og etter graviditet samt behandling av migrene. Hun driver aktivt med langdistanseløping og styrketrening, og jobber som instruktør. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har spesielt kunnskap innenfor rehabilitering av skulder og løperelaterte skader.
Naprapat June
June Helen Kilskar
Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. June har tilleggsutdannelse som personlig trener og idrettsmassør, samt i dry needling og behandling under og etter graviditet. Hun har tidligere drevet med volleyball og taekwondo, og nå i de senere årene styrke- og intervalltrening. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har god erfaring med behandling av nakke- og hodepineproblematikk.
Bestill time hos naprapat her

HVA ER NAPRAPATI?

Naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon.

Naprapatene gir manuell behandling av muskel- og leddplager, både akutt, kronisk, forebyggende og rehabiliterende. Pasientens historie, undersøkelser og tester danner grunnlaget for den individuelle behandlingen. Det legges stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker. Behandlingen retter seg i første omgang inn mot å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet.

Alle behandlingsformene er basert på anerkjente behandlingsmetoder.

Naprapatene våre er registrerte medlemmer av Norges Naprapatforbund.