Våre medarbeidere

Luna Elisabeth SøgaardNaprapat/PT
Korsrygg, skulderproblematikk, gravide.

En av to eiere av Soma Helseklinikk. Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. Luna har tilleggsutdannelse i dry needling, manuell og medisinsk behandling under og etter graviditet og er personlig trener.
Hun er tidligere toppsvømmer på nasjonalt nivå og fortsatt aktiv i svømmemiljøet som trener og leder. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har spesielt kunnskap innenfor korsryggs problematikk.

luna@somahelseklinikk.no

Ingvild Hartmann-LörscherNaprapat/PT
Skulder og nakke, løperelaterte skader, gravide

En av eierne av Soma Helseklinikk. Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. Ingvild har tilleggsutdannelse som personlig trener, i dry needling, skulderdiagnostikk, løpeteknikk og rehabilitering, trening under og etter graviditet samt behandling av migrene. Hun driver aktivt med langdistanseløping og styrketrening, og jobber som instruktør. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har spesielt kunnskap innenfor rehabilitering av skulder og løperelaterte skader.

ingvild@somahelseklinikk.no

June Helen KilstarNaprapat/PT
Gravide og barn, nakke, hodepine

Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. June har tilleggsutdannelse som personlig trener og idrettsmassør, samt i dry needling. Hun har tidligere drevet med volleyball og taekwondo, og nå i de senere årene styrke- og intervalltrening. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har god erfaring med behandling av nakke- og hodepineproblematikk.

june@somahelseklinikk.no

Zoran TarkalovskiMassør
Rygg, nakke, skuldre.

Dedikert behandler med både klinisk og SPA kunnskap. Bruker både klassisk massasje og sports massasje samt har kunnskap innenfor manuelle teknikker som post isometrisk avslapping, tøying og manuell mobilisering av ledd. Zoran bruker eteriske oljer og helbredende krystaller under sine behandlinger.

zoran@somahelseklinikk.no