Priser

Førstegangskonsultasjon naprapat       760kr
Naprapatbehandling                                   670kr
Utvidet naprapatbehandling 45 min     820kr
Utvidet naprapatbehandling 60 min     1100kr
Studentrabatt                                                  570kr
Forsikring                                                          Varierer
Holdningsanalyse                                          300kr

Priser

Akutt 15 min                                                       400kr
Videokonsultasjon                                           550kr
Massasje 30 min                                               600kr
Massasje 60 min                                               1000kr
Samtaleterapi 50 min                                     1000kr
Samtaleterapi første time kontakt via mail
Mindfullness 50 min                                       1000kr

Våre medarbeidere

Luna Elisabeth SøgaardNaprapat/PT
Korsrygg, skulderproblematikk, gravide.

En av to eiere av Soma Helseklinikk. Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. Luna har tilleggsutdannelse i dry needling, manuell og medisinsk behandling under og etter graviditet og er personlig trener.
Hun er tidligere toppsvømmer på nasjonalt nivå og fortsatt aktiv i svømmemiljøet som trener og leder. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har spesielt kunnskap innenfor korsryggs problematikk.

Ingvild Hartmann-LörscherNaprapat/PT
Kjeve, skulder og nakke, løperelaterte skader, gravide

En av eierne av Soma Helseklinikk. Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. Ingvild har tilleggsutdannelse som personlig trener, i dry needling, skulderdiagnostikk, løpeteknikk og rehabilitering, trening og behandling under og etter graviditet samt behandling av migrene. Hun driver aktivt med langdistanseløping og styrketrening, og jobber som instruktør. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har spesielt kunnskap innenfor rehabilitering av skulder og løperelaterte skader.

June Helen KilstarNaprapat/PT
Gravide og barn, nakke, hodepine

Utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. June har tilleggsutdannelse som personlig trener og idrettsmassør, samt i dry needling og behandling under og etter graviditet. Hun har tidligere drevet med volleyball og taekwondo, og nå i de senere årene styrke- og intervalltrening. Som naprapat og personlig trener tar hun imot alle typer pasienter, men har god erfaring med behandling av nakke- og hodepineproblematikk.

Zoran TarkalovskiMassør
Rygg, nakke, skuldre.

Dedikert behandler med både klinisk og SPA kunnskap. Bruker både klassisk massasje og sports massasje samt har kunnskap innenfor manuelle teknikker som post isometrisk avslapping, tøying og manuell mobilisering av ledd. Zoran bruker eteriske oljer og helbredende krystaller under sine behandlinger.

Ben PedersenSamtaleterapeut
Stress, uro, nedstemthet, spenninger, negative tanker, vanskelige relasjoner, selvutvikling, mindfulness. m.m.

Utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt i Oslo og sosialantropolog ved Universitetet i Oslo. Sterk tro på menneskers iboende ressurser. Tidligere jobbet som veileder og miljøterapeut ved Helsedirektoratet, Kirkens bymisjon og Nav. Ben har 20 års erfaring med mindfulnessmeditasjon og kan også tilby mindfulness basert terapi eller individuelle timer i meditasjon. Som samtaleterapeut tar han i utgangspunktet imot alle typer henvendelser.
Hver konsultasjon varer 50 minutter.

Kenneth Stakset DahlFysioterapeut, Mastergrad i idrettsvitenskap, PT
Kne, skulder og nakkeproblematikk, og motorikk

Utdannet fysioterapeut ved OsloMet, og idrettsviter, forsker og trener fra Nord Universitet. Kenneth har massasjeutdanning som del av fysioterapiutdanningen, og kurs innen skulder og kneproblematikk i idrett, samt avansert programmering av styrketreningsprogram. Han har tidligere drevet med ulike idretter som fotball, volleyball, taekwondo og roing, og har lang erfaring innen ulike former for strukturert styrketrening. Som fysioterapeut og trener har han bred erfaring fra arbeid med alt fra utrente til idrettsutøvere, av alle aldre, og har jobbet med alt fra hjemmebesøk til omfattende rehabiliteringsforløp. Han tar han imot alle typer pasienter, men har god erfaring med å jobbe rundt smerte- og bevegelsesproblematikk, skadeproblematikk i knær, skuldre og nakke