Fysioterapeut som behandler skulder til pasient

VÅR FYSIOTERAPEUT

Fysioterapeut Kenneth
Kenneth Stakset Dahl
Utdannet fysioterapeut ved OsloMet, og idrettsviter, forsker og trener fra Nord Universitet. Kenneth er massør gjennom fysioterapiutdanningen. Han har kurs innen skulder og kneproblematikk i idrett, samt avansert programmering av styrketreningsprogram. Han har tidligere drevet med ulike idretter som fotball, volleyball, taekwondo og roing, og har lang erfaring innen ulike former for strukturert styrketrening. Som fysioterapeut og trener har han bred erfaring fra arbeid med alt fra utrente til idrettsutøvere, av alle aldre, og har jobbet med alt fra hjemmebesøk til omfattende rehabiliteringsforløp. Han tar imot alle type pasienter, men har god erfaring med å jobbe rundt smerte- og bevegelsesproblematikk, og skadeproblematikk i knær, skuldre og nakke.
Bestill time hos Kenneth her

HVA ER FYSIOTERAPI?

En fysioterapeut kan jobbe med et vidt spekter av problemstillinger.

En fysioterapeut kan hjelpe deg med å både forebygge og behandle skader og sykdommer som gir smerte eller påvirker din funksjon i hverdagen. Gjennom undersøkelse og faglig vurdering, settes et konkret behandlingsmål om å utvikle, gjenvinne eller vedlikeholde den funksjonen du har. Dette gjøres slik at du får best mulig forutsetninger i din egen hverdag.

Gjennom fysioterapi kan man behandle både akutte og langvarige plager. Du får en skreddersy behandling til ditt pågående skade- eller sykdomsforløp, slik at du får et best mulig behandlingsutfall. I behandlingen brukes trening for å bedre utholdenhet, styrke eller motorikk og koordinasjon. Vi kan bruke massasje og sykdomsspesifikke behandlingsformer for å sammen jobbe mot at du får en bedre helse.

Fysioterapeuten er registrert medlem hos Norsk Fysioterapeutforbund.